Σημαντικές Πληροφορίες για τα Εξ Αποστάσεως Μαθήματα

Τα διαδικτυακά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του Τμήματος Μαθηματικών για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020, θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 και θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Teams της Microsoft, όπως σας έχει ανακοινωθεί με e-mail από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων [https://www.uoi.gr/ex-apostaseos-mathimata-meso-tis-platformas-sygchronis-ekpaideysis-msteams/].

Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές (προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί) να εγγραφούν στο e-course του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων [http://ecourse.uoi.gr/] και εκεί να διαβάσουν τις ανακοινώσεις των αντίστοιχων μαθημάτων που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν. Για όποια προβλήματα εγγραφής ή σύνδεσης στο ecourse, παρακαλούμε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα ή email που αναφέρονται στην κεντρική σελίδα του ecourse. Ο κατάλογος με όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μαθήματα του Τμήματος Μαθηματικών για το Εαρινό Εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020, ο οποίος βρίσκεται στο e-course, εμπλουτίζεται καθημερινά. Γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να παρακολουθείτε τη σελίδα τακτικά.

  1. Κατάλογος προπτυχιακών μαθημάτων
  2. Κατάλογος μεταπτυχιακών μαθημάτων

Όσον αφορά μαθήματα τα οποία προσφέρονται στους φοιτητές του Τμήματος Μαθηματικών από άλλα Τμήματα, θα πρέπει να δείτε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις αυτών των Τμημάτων και να επισκεφθείτε τις σελίδες των αντίστοιχων e-course.

Σημειώνεται ότι όλα τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται σύμφωνα με το ισχύον
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων του Τμήματος Μαθηματικών:

  1. Προπτυχιακά Μαθήματα
    Πρόγραμμα Εαρινού 2020-Προπτυχιακό
  1. Μεταπτυχιακά Μαθήματα
    Πρόγραμμα Εαρινού 2020-Μεταπτυχιακό

 

Υπενθυμίζουμε ότι η Εξ αποστάσεως συμμετοχή στα μαθήματα είναι διαφορετική διαδικασία από τη Δήλωση Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 που ολοκληρώθηκε στις 16 Μαρτίου.

Ακόμη, σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο οι φοιτητές που έχουν δηλώσει τα αντίστοιχα μαθήματα στη Δήλωση Μαθημάτων Εαρινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 θα εξεταστούν και θα λάβουν βαθμολογία σε αυτά.   


Τέλος, οι φοιτητές ενθαρρύνονται να παρακολουθούν τις επίσημες ανακοινώσεις τόσο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (https://www.uoi.gr/), όσο και του Τμήματος Μαθηματικών (http://math.uoi.gr/) για περαιτέρω πληροφορίες.

Σχετικές ανακοινώσεις:

  1. https://www.uoi.gr/apofasi-prytanikoy-symvoylioy/
  2. https://www.uoi.gr/ex-apostaseos-mathimata-meso-tis-platformas-sygchronis-ekpaideysis-msteams/

 

ΠΗΓΗ: http://www.math.uoi.gr/index.php/2016-03-09-09-52-36/548-2016-03-10-11-36-290