Πληροφορίες για πρωτοετείς φοιτητές (Εγγραφές, Μετεγγραφές, Σίτιση, Στέγαση)

Πληροφορίες για πρωτοετείς φοιτητές (Εγγραφές, Μετεγγραφές, Σίτιση, Στέγαση)

Αγαπητοί πρωτοετείς,

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και να σας συγχαρούμε για την επιτυχία σας.

Επειδή η δύσκολη περίοδος που διανύουμε κάνει επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνούμε μαζί σας μέσω τακτικών ανακοινώσεων για σημαντικές διαδικασίες του Τμήματος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ορισμένα θέματα που σας αφορούν:

  • Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών θα γίνουν μετά από τη σχετική απόφαση / εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων η οποία θα ανακοινωθεί και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (συνήθως ανακοινώνεται περί τα μέσα Σεπτεμβρίου). Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του Τμήματος Μαθηματικών (www.math.uoi.gr) αλλά και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (www.uoi.gr) για ειδικότερες πληροφορίες, μετά την ανακοίνωση του Υπουργείου
  • Οι μετεγγραφές των φοιτητών πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα που ορίζει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και ανακοινώνεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι μετεγγραφές πραγματοποιούνται με ενιαίο τρόπο για όλα τα Τμήματα των Πανεπιστημίων μέσω πληροφοριακού συστήματος που θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (www.minedu.gov.gr).
  • Όσον αφορά τη σίτιση και στέγαση των φοιτητών, μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στη Διεύθυνση Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου μας (https://www.uoi.gr/panepistimiaki-zoi/foititiki-merimna/).

Από τη Γραμματεία

 

 


ΠΗΓΗ: https://math.uoi.gr/index.php/2016-03-09-09-52-36/580-2016-03-10-11-36-316