Θέματα Εξεταστικής & Θέματα Ορκωμοσίας Τελειόφοιτων

Τους δύο τελευταίους μήνες, το Τμήμα Μαθηματικών ανταποκρινόμενο στις προκλήσεις που τέθηκαν λόγω της πανδημίας του Κορωνoιού Covid-19, προσάρμοσε ταχύτατα τον τρόπο διδασκαλίας των μαθημάτων ώστε να καταστεί – όσο το δυνατό πιο απρόσκοπτη – η συνέχιση της διδακτικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας. Με το ίδιο αίσθημα ευθύνης και συνέπειας που διακρίνει το Τμήμα μας, γίνονται συντονισμένες ενέργειες ώστε να οριστεί ο καλύτερος τρόπος διεξαγωγής -με τις αναγκαίες προσαρμογές- και η ολοκλήρωση του προγράμματος της Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2020 (Εξεταστική εαρινών μαθημάτων Α.Ε. 2019-2020 και Πτυχιακή Εξέταση χειμερινών μαθημάτων).

Είναι φυσικό, εξ αιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που έχει επηρεάσει πολλές εκφάνσεις της λειτουργίας του Τμήματος, ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις σε θέματα τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούσαμε δεδομένα, όπως για παράδειγμα το Ακαδημαϊκό μας Ημερολόγιο.

Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση όλων των φοιτητών μας τη δύσκολη αυτή περίοδο. Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Τμήμα Μαθηματικών δε θα προβεί σε ενέργειες χωρίς να διασφαλίζεται η νομιμότητα και ακαδημαϊκότητα της εκπαιδευτικής και εξεταστικής διαδικασίας, αλλά και το συμφέρον των φοιτητών μας.

Όταν αποφασιστεί το Πρόγραμμα Εξεταστικής Περιόδου Ιουνίου 2020 (Εξεταστική εαρινών μαθημάτων Α.Ε. 2019-2020 και Πτυχιακή Εξέταση χειμερινών μαθημάτων) καθώς και η μέθοδος των εξετάσεων, θα αναρτηθεί άμεσα στην ιστοσελίδα μας την οποία προτείνουμε να επισκέπτεστε σε τακτική βάση.

 

Όπως είναι γνωστό, δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή της Τελετής Ορκωμοσίας των τελειόφοιτων του Τμήματος που θα γινόταν τον περασμένο Απρίλιο. Είναι βέβαιο ότι δε θα πραγματοποιηθεί και η αντίστοιχη Τελετή που παραδοσιακά πραγματοποιείται τον Ιούλιο. Εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για τη διαδικασία. Όταν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις θα ενημερωθείτε άμεσα, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα μας.

 

Όσοι τελειόφοιτοι του Απριλίου αιτήθηκαν, έχουν λάβει Βεβαίωση Ολοκλήρωσης, Βεβαίωση Αναλυτικής Βαθμολογίας, Βεβαίωση Κατεύθυνσης και Βεβαίωση Γνώσης Χρήσης Η/Υ – Πληροφορικής, ώστε να εξυπηρετηθούν οι άμεσες ανάγκες τους. Η Γραμματεία του Τμήματος συνεχίζει να λειτουργεί αυτό το διάστημα κανονικά. Ανταποκρινόμαστε όσο το δυνατό ταχύτερα στα αιτήματά σας, τα οποία μπορείτε να κάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και φαξ, ακολουθώντας τις οδηγίες: Διαδικασία Αιτημάτων.

 

ΠΗΓΗ:http://www.math.uoi.gr/index.php/2016-03-09-09-52-36/552-2016-03-10-11-36-294